Skorpion Skorpies Roller Skates

kr. 300,00

Det absolut bedste inden for justerbare quad-skøjter til børn. SKORPIES kombinerer strålende design med uovertruffen stabilitet og stil for at give maksimal sjov og sikkerhed for junior skatere.

6 på lager

Varenummer (SKU): skorpies Kategori:

Beskrivelse

Det absolut bedste inden for justerbare quad-skøjter til børn. SKORPIES kombinerer strålende design med uovertruffen stabilitet og stil for at give maksimal sjov og sikkerhed for junior skatere. Ved at omfavne alle kvalitetsdesignegenskaber, funktionalitet og verdensomspændende designpatenter fra de populære Skorpion-skøjter – er SKORPIES blevet specifikt nedskaleret med ekstra vægt på kvalitet og sikkerhed for at give den ultimative skøjteoplevelse for børn i alderen fem-ni.

Ud over at tilbyde størrelsesjustering og muligheden for, at børn kan bruge deres egne yndlingssko – har SKORPIES mindre 80 mm bløde sammensatte hjul, lavere nominelle lejer, blødere fjedre og bremser på begge skøjter. De 80 mm 78A PU-hjul kombineret med ABEC 1-lejer fremmer SKORPIES’ sikkerhedsfunktioner yderligere ved at give optimal kontrol over rullehastigheden. SKORPIES’ lave tyngdepunkt gør dem ekstremt nemme at balancere på, hvilket giver den unge nybegyndere skater selvtillid til at lære.

Størrelse Unisex
EU 35-39

Max vægt 60 kg

Fortov / Brosten / Skøjtebaner / Fortove / Boardwalks / Stier

Faktiske mål:

Justerbar længde: 22 cm – 26 cm

Hælbredde: 7.7 cm

Tåbredde: 9.5 cm

Yderligere information

Vægt 1 g