Handelsbetingelser

Bestilling

Når du handler hos KITESALE.DK skal du afgive en række oplysninger navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer. Disse oplysninger er nødvendige fordi vi selvfølgelig skal vide hvor vi skal sende varerne til men også for at vi kan kontakte dig hvis der er problemer med din ordre i form af udsolgte varer eller lignende.

Har du spørgsmål til brugen af webshoppen eller varerne er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail eller telefon

Betaling

Når du bestiller varer hos KITESALE.DK kan du vælge at betale din ordre på en af følgende måder:

Bankoverførsel

Hvis du vælger betaling via bankoverførsel afsendes dine vare når vi modtager betalingen. Hvis ikke betalingen er modtaget senest 5 bankdage efter bestilling annulleres ordren. Kontooplysninger til brug ved betalingen vil fremgå af din ordrebekræftelse.

Betalingskort

Hvis du betaler med betalingskort trækkes pengene på din konto når varerne afsendes. Selve betalingen foregår, for at sikre dine data, via en sikker forbindelse til NETS (tidligere PBS)

Hos KITESALE.DK kan du betale med følgende betalingskortkort: Dankort og Visa m.fl.

Levering

Ordre afgivet til KITESALE.DK leveres med Post Danmark til den angivne leveringsadresse. Du vil i bestillingsprocessen kunne vælge mellem de, for din ordre, tilgængelige leveringsformer.

Lagervarer ekspederes i løbet af en til to hverdage efter vi har modtaget betalingen.

Fortrydelsesret

Bestillinger hos KITESALE.DK er omfattet reglerne om fjernsalg i dørsalgsloven. Det betyder at du som kunde har 14 dages fuld returret. Hvis du ønsker at gøre brug af din returret skal dette meddeles os hurtigst muligt efter modtagelsen.

Jævnfør lovgivningen har du som forbruger krav på at kunne besigtige og afprøve varen i samme omfang som i en fysisk forretning. Du har dog, i henhold til den nye lovgivning, som forbruger ret til også at returnere en vare, der har været brugt ud over dette, dog skal du i et sådan tilfælde være opmærksom på, at du ved returnering af en brugt vare ikke er berettiget til en fuld refusion. Såfremt en brugt vare returneres vil KITESALE.DK i henhold til gældende lov fastsætte varens værdiforringelse, og er således kun forpligtiget til, at udbetale differencen mellem den oprindeligt betalte pris og den af KITESALE.DK fastsatte værdiforringelse.

Det gør vores arbejde meget nemmere og fremmer dermed tilbagebetalingen, hvis du på følgesedlen angiver fakturanummer, eller du ligger en kopi af fakturaen i pakken.

Du er på ingen måde forpligtet til, at angive nogen grund til returneringen, men vi vil sætte pris på det, hvis du alligevel gør det. Uden tilbagemeldinger fra vore kunder er det svært for os, at vide, hvor vi skal sætte ind for at forbedre vort sortiment eller service.

Ved fortrydelse af købet får du refunderet hele det fakturerede beløb eksklusiv fragt, men minus eventuelle gebyrer. Forsendelsesomkostninger i forbindelse med returneringen betales af kunden. Du skal ved returnering være opmærksom på, at du som kunde bærer ansvaret for varen såfremt den beskadiges eller bortkommer i forbindelse med returneringen.

Du skal returnere varerne i den originale emballage, men som det fremgår ovenfor bærer du ansvaret for varen ved returnering og vi anbefaler derfor, at du, hvis du er i tvivl om du ønsker, at beholde det købte, gemmer kasse og anden emballage. Vær desuden opmærksom på at der afhængigt af varetype kan være en værdiforringelse ved brud på f.eks. producentens forsegling.

Tilbagebetaling af dit tilgodehavende sker på samme måde som den er modtaget. Det vil sige, at har du betalt via bankoverførsel, så laves en bankoverførsel. Du skal derfor oplyse om dit pengeinstituts navn og dit registrerings – og kontonummer. Har du betalt online med betalingskort vil dit tilgodehavende blive tilbageført via dette. Udbetaler dit tilgodehavende når vi har modtaget og kontrolleret den returnerede vare, samt fastslået en evt. værdiforringelse, og senest 5 arbejdsdage efter vi har modtaget varerne.

Fortrolighed

KITESALE.DK vil aldrig sælge, eller på anden måde gøre, oplysninger om sine kunder eller besøgende tilgængelige for tredjemand. Dog er der et enkelt forbehold! Ved kriminelle forhold såsom kreditkortsvindel vil IP adressen blive videregivet til politiet, sammen med anmeldelse herom.

Persondataforordningen.

Vi opbevarer oplysninger om dit navn, mail, mobilnr og adresse. Vi bruger kun oplysningerne i forbindelse med drift af vores webshop. Oplysningerne opbevares i en ordre/kunde-database, som kun webshop administratorer har adgang til.
Når du opretter en ordre i webshoppen, bekræfter du samtidig, at vi må opbevare ovennævnte oplysninger. Vi opbevarer dine kunde-/ordreoplysninger i henhold til regnskabsmæssige lovkrav om dette.
Hvis du ønsker, at vi sletter dine oplysninger, skal du skrive til vores mail, som fremgår af vores webshop.

Virksomhedsoplysninger: Alle henvendelser vedr. kitesale.dk kan ske til:
KITESALE.DK
Nagbølvej 54
6640 Lunderskov
e-mail: mail@kitesale.dk
web: www.kitesale.dk
CVR-nr.: 1206 6120

Virksomheden er etableret 01.03.2006 og er en Enkelt”kvindes”virksomhed