Paraflex Basic 2.1

kr. 600,00

Er du nybegynder inden for to-line flyvning? Så er denne drage/slæde optimal, vi anbefaler den til alle nybegyndere.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 13210 Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Disse to-line styremåtter er den ideelle flyve-sjov for hele familien. Er du nybegynder inden for to-line flyvning? Så er denne drage/slæde optimal, vi anbefaler den til alle nybegyndere.

Paraflex Basic-serien er indgangsserien i vores sortiment af styrbare måtter.

Paraflex 2.1 styremåtten er også sjov for ambitiøse flyvere. Hver drage er opbevaret i en praktisk taske. Fordi Paraflex-styremåtterne er så lette og små, kan du nemt tage dem med dig ved næste lejlighed. Paraflex 2.1 er allerede pakket klar til at flyve i en sort taske som en to-line drage.Ud over den klassiske regnbue-farvede 2.1 Paraflex som en basisvariant, inklusive enkle stropper og polyestersnor. Klar til at flyve inkl. 2 x 25 m polyesterliner, oprullet på en winder og udstyret med stropper, den leveres pakket i en praktisk håndtaske.

Disse måtter er med to liner og har robuste håndledsstropper. Alternativt kan måtterne også flyves med en styrestang eller polstrede stropper. Måtten er pakket så den ikke fylder meget og er ideel til rejser. Den er klar til, at flyve og leveres i en drage-taske så den får en størrelse på ca. 25 x 18 cm.

Styremåtterne leveres med 2 x 25 m liner, inklusive stropper, og er klar til øjeblikkelig brug. Brug af dragen er nemt. Træk blot styremåtten ud af tasken, træk linerne ud til slutningen, læg dragen ud. Et kort træk i flyvelinerne, og så er det bare at gå i gang!

kvm (kvm) 1,4
Vingespænd 210cm
Klar til at flyve Ja
Vind min (bf)> 2 BFT
Anbefalet linje 100 kg Dyneema
Antal linjer 2 x 25 m
Tilbehør 2.1 regnbue på enkle stropper i taske
Antal celler 12

Yderligere information

Vægt 1100 g
Størrelse 40 × 30 × 30 cm
Paraflex Basic 1.2

,